Wat is een goede coach?

Hoe gaaf is het als een nieuwe klant bij je binnenstapt, omdat iemand uit je netwerk zegt: “ga naar haar, want zij is écht goed”. Ik vind dit super gaaf, één van de mooiste complimenten die ik mag krijgen! Maar ik vind het ook interessant; want ik heb de ambitie om écht goed te zijn, maar ik weet hoe lastig het is om dit objectief aantoonbaar te maken. Immers, iedereen mag zich ‘coach’ noemen en ‘goed’ is een heel persoonlijk oordeel, gebaseerd op een persoonlijke ervaring. Toch wil ik dat deze ambitie mij scherp houdt en mij dagelijks uitdaagt om mijn coaching naar een hoger niveau te brengen. Dus….. ik zie het zo, maar ik ben erg benieuwd hoe jij dit ziet.

Een goede coach

Inspirator en motivator voor jouw leven

Een goede coach heeft een groot en snel denkvermogen, is empathisch begaafd en coach-technisch goed opgeleid. Een goede coach heeft een onbevangen open blik: hij of zij verstaat de kunst om vanuit jouw perspectief naar de wereld te kijken. Een goede coach voelt mee, zoekt mee en maakt jouw doel, jouw droom zo’n sterke bron van inspiratie dat alles wat nu nog in de weg staat overwonnen of omzeild kan worden. Jouw coach neemt de regie nooit over, maar staat naast je, motiveert je en inspireert je, zodat jij zelf de stappen kunt zetten die je brengen waar jij werkelijk wilt zijn.

 

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Dit is geheel vrijblijvend.

Plaats een opmerking