Do what you love

“Do what you love” hoorde ik succesvolle mensen zeggen. Pas nu ik het zelf ervaar, voel ik de kracht die hierin schuilt. Mijn eigen bedrijf bestaat nu een jaar! Een jaar waarin het gegroeid is van een goed idee, naar een speler in de markt. Een lastige markt, want de concurrentie is groot. Echter, ook in een lastige markt kun je overleven, zolang je maar écht gelooft in wat je te bieden hebt en écht graag doet wat je doet. Gelukkig is dit niet alleen voor mij weggelegd. Ook jij kan dit ervaren. Maak helder waar het voor jou wezenlijk om gaat, aan de hand van thema’s die voor jou belangrijk zijn, dan volgt het vinden van jouw weg om te gaan leven en te gaan werken op jouw manier. Dat geeft energie! Laat dit nou zijn waar ik dagelijks mensen bij faciliteer, dan snap je mijn passie en gedrevenheid om steeds weer beter te worden in mijn werk. Het werk dat ik zo graag doe.

Nu het mij lukt ga ik er pas echt in geloven
Nu het mij lukt, kan ik hardop zeggen dat het klopt
Door te doen wat ik zo graag doe.
Bén ik gemotiveerd
Bén ik geïnspireerd
En heb ik de energie
Om anderen in beweging te brengen
Zodat ook zij kunnen gaan doen wat ze zo graag willen doen.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Dit is geheel vrijblijvend.

Plaats een opmerking