Jouw eigen inspiratie als stip op de horizon

Coaching met mij begint met een gesprek. Gewoon kennismaken en ervaren of wij samen denken te kunnen bereiken wat jij zoekt. Dit is kosteloos en hier kom je nog onvoorbereid naar toe.

Afhankelijk van je coachingvraag doe ik een voorstel. Hierin vind je de begin- en einddatum, het beoogde doel en natuurlijk de kosten. Als je akkoord bent, dan gaan we van start. Er volgt een periode waarin we elkaar regelmatig zien en spreken en waarin je tussentijds aan de slag gaat met eigen opdrachten. Alles is erop gemaakt om jou bij jouw doel te brengen.

Onderweg daar naartoe loop ik naast je, ben ik helder en observerend zodat je anders kunt kijken dan je normaliter gewend bent. Samen ruimen we obstakels op en vinden we steeds weer houvast in de essentie van dat wat jou inspireert. Neemt niet weg dat het soms lastig is, maar zelfs dan zal je ervaren dat je met energie de coachinggesprekken uitgaat. Je vindt ruimte in je hoofd en in je lijf om de volgende stap te kunnen zetten. Net zo vaak tot het als vanzelf voelt.

“Laat je verrassen door de inzichten en energie die zij je mee geeft.” Therese, 47 jaar