Mijn droom, mijn doel

Wat zou het gaaf zijn als iedereen passie ervaart in zijn dagelijks leven, als iedereen intrinsiek gemotiveerd is voor het werk dat hij of zij doet. Dat iedereen zich op zijn eigen wijze kan inzetten voor onze maatschappij. Wat zou het gaaf zijn als we allemaal onze dromen, onze ambities zo goed kennen, weten wat écht belangrijk voor ons is, dat we flexibel worden in de weg die ons daarheen leidt. Dat tegenslag ons niet langer weerhoudt, maar slechts een tijdelijke omweg betekent. En dat we gaandeweg kunnen genieten van al het moois en al het goeds dat we al hebben en al doen. 

Gedurende mijn carrière heb ik in diverse functies gewerkt en geleerd dat mijn natuurlijke manier van kijken naar vraagstukken -een objectieve en sterk analytische pragmatische blik– mogelijkheden in beeld bracht, die voor een ander verborgen zouden blijven. Een talent dat goed van pas komt in mijn rol als coach. Dit talent is prettig, maar alleen door scholing en feedback van collega’s kon ik het tot bloei laten komen. Inmiddels heb ik de volgende opleidingen succesvol afgerond:
– Post HBO Individuele Coaching bij de Haagse Hogeschool. Hier is de theoretische basis voor het coachingsvak gelegd en heb ik een breed inzetbare coachingstijl geleerd.
– Registered Life Planner bij het Kinder Institute. Hier is de relatie van levens- en werkthema’s inzichtelijk gemaakt en zijn mij de vaardigheden voor het gestructureerd begeleiden van een Life Plan traject geleerd.