• Véronique kwam op mijn pad toen op mijn werk de vraag werd gesteld ‘’wat vind jij nu eigenlijk leuk om te doen qua baan?’’ en ik hier geen antwoord op kon geven. Dit was het moment om stil te staan, te reflecteren en kritisch naar mijzelf te kijken. Wat begon met een werk gerelateerde vraag, groeide uit tot een veel breder vraagstuk over wat mij nu eigenlijk gelukkig maakt, wat ik belangrijk vind en waar ik energie van krijg.

  Véronique is een betrouwbaar, helder, objectief, eerlijk klankbord die vaak kwesties op een unieke manier bekijkt en je hierin meeneemt. Ze voelt situaties feilloos aan en trekt hieruit de juiste conclusies. Het gehele proces is voor mij ontzettend verhelderend geweest.

  Hiernaast is Véronique ook gewoon een ontzettend leuk persoon!

  Tara, 29 jaar Manager Client Services
 • Tijdens mijn burn out begon ik ontzettend te twijfelen of mijn huidige baan nog wel was waar ik gelukkig van werd. Het antwoord was nee, maar dat schepte eigenlijk alleen nog maar meer chaos in mijn hoofd. Een lichte paniek zelfs, want wat dan wel? Ik had totaal geen idee van wat ik kon en wilde en wist even niet meer wat te doen. Véronique bood haar hulp aan en samen gingen we aan de slag. Direct na de eerste vragen werd ik aan het denken gezet. Ik realiseerde me dat ik echt hele lange tijd dingen had gedaan waar ik niet gelukkig van werd.

  Door precies de juiste vragen te stellen en opdrachten mee te geven, leerde ik mezelf steeds beter kennen. Samen bespraken we de opdrachten dan weer in hele fijne en open gesprekken. Véronique weet echt waar ze het over heeft en weet hoe ze orde in de chaos moet scheppen.

  En het is haar gelukt; ik heb een nieuwe baan, kan mijn energie steeds beter verdelen en kan steeds beter naar mijn lichaam luisteren. Ik weet wat ik wil met mijn leven. En daar ben ik Véronique ontzettend dankbaar voor.

  Daarnaast weet ik, dat ze ook altijd klaar zal staan, mocht ik haar toch weer nodig hebben, of even willen sparren over bepaalde situaties. En dat is een heel fijn gevoel!

  Eva, 27 jaar Docent
 • De personal Coaching van Véronique was echt super!

  Gelijk bij het eerste kennismakingsgesprek ervaarde ik een bepaalde rust en vertrouwen in Veronique wat erg fijn was. Ze gaf mij een aantal opdrachten die erg verhelderend werkten. Ze pakte er ook gelijk de belangrijkste punten uit! Samen gingen we ermee aan de slag. De gesprekken waren fijn en motiverend en gaven veel energie. Véronique liet mij anders kijken, en mij geloven in mijn dromen. Waardoor ik ook meer in mezelf ging geloven. Ik heb de grote stap genomen en ben nu druk bezig mijn bedrijf op te zetten en zie de toekomst met een glimlach te gemoed.

  Ik zal Véronique zeker aanraden!! Ze is erg goed in haar werk en ze doorziet snel waar ze kan helpen met andere inzichten. Ook geeft ze vertrouwen in jezelf! Wat weer energie geeft en je laat beseffen er voor te gaan.

  Miranda, 37 jaar Ondernemer
 • De Personal coaching die ik van Véronique Scholten heb ontvangen was geweldig. Haar aanpak paste perfect bij mij. Ik heb geleerd om weer van mijzelf te houden en dat ik net zoveel waard ben als ieder ander. Voor mij waren anderen altijd belangrijker dan ikzelf was. Eigenlijk vergat ik mijzelf, mijn behoeften en mijn wensen. Nu weet ik weer wat ik wil en wat ik nodig heb.

  Véronique nam de tijd om mij beetje bij beetje dichter bij mezelf te brengen. Ik heb geleerd om mijn wensen en mijn behoeften te uiten op een manier die prettig is voor de mensen om mij heen. Ook kan ik mijn grenzen aangeven op een manier die bij mij past en die niet tot conflicten leidt. Ik weet nu waar ik positieve energie van krijg en ik kan financiële doelen stellen, zodat ik de reizen en mooie dingen kan betalen die ik zo graag wil.

  Je hoeft jezelf niet op te offeren, jezelf kwijt te raken. Als je goed voor jezelf zorgt, goed naar jezelf luistert, dan word je vrolijker en kan ook jij je dromen uit laten komen!

  Dankjewel Véronique voor je coaching. Ik kan iedereen aanraden, met welk probleem je ook worstelt, ga langs bij Véronique. Laat haar meekijken en laat je verrassen door de inzichten en energie die zij je mee geeft.

  Therese, 47 jaar Account Manager United Arab Emirates
 • Afgelopen voorjaar stond mijn eerste afspraak met Véronique op de planning. Het was een moment in mijn leven waarop het voelde alsof het leven me in de tang had en ikzelf geen uitweg meer zag. Mijn dromen waren vernietigd, ik wilde dolgraag vooruit maar was vooral aan het overleven in het hier en nu. Vertrouwen in Véronique was er zeker maar ik was ervan overtuigd dat niemand die chaos in mijn hoofd kon laten verdwijnen.

  Niets was minder waar want na het eerste gesprek was er dat eerste beetje hoop. Het was een heel fijn eerste gesprek. Haar oprechtheid en fijne uitstraling zorgde ervoor dat ik mij heel gemakkelijk open durfde te stellen. Tijdens de gesprekken stapte Véronique mijn wereld binnen. Door haar sterk inlevend en analytisch vermogen zag ze al snel waar mijn knelpunten lagen. De opbouw van haar gesprekken in combinatie met de juiste vraagstelling zorgde ervoor dat ik iedere keer met een boost aan nieuwe energie naar huis ging, steeds een stapje meer op weg.

  De mooie opdrachten gaven mij een beter beeld van wie ik ben en waar mijn prioriteiten liggen. Belangrijker nog, ik maakte opnieuw kennis met mijn vergeten meisjes-dromen.

  Bedankt Véronique dat je dit proces met mij hebt willen doorlopen. Ik ben je dankbaar voor al je hulp, je inzichten, het terugbrengen van de balans in mijn leven en het vertrouwen leren hebben in mijn eigen kunnen.

  Vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet!

  Eva, 36 jaar Event manager
 • Wat ik erg waardeerde aan de sessies bij Véronique was de net iets andere benadering die ze gebruikte. Ze liet mij goed nadenken over mijzelf; in mijn werk en thuissituatie a.d.h.v. verschillende dilemma's. Deze hebben mij echt inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind in mijn leven. Niet alles was voor mij direct zo zichtbaar, maar doordat Véronique goed kan luisteren en vanuit een hoger niveau naar de situatie kan kijken kon ze me dingen haarfijn teruggeven die ik zelf niet direct zag. Ook waardeerde ik haar feedback heel erg en de terugkoppeling aan het einde van een sessie om zo alles nog even op een rijtje te zetten. Ik ben haar echt heel dankbaar.

  Martine, 33 jaar Communicatie mederwerker

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Dit is geheel vrijblijvend.